Praktijkovername – Tandartspraktijk Ederveen – Ederveen

Praktijkovername

Praktijkovername

Beste mensen, bezoekers van Tandartspraktijk Ederveen,

Ik ben bijna 30 jaar tandarts in Ederveen. Al die tijd ben ik met betrokkenheid en plezier praktijkhouder geweest, eerst in het Groene-kruis-gebouw in de Hootsenstraat en sinds 10 jaar aan de Hoofdweg. Voor mij is de tijd aangebroken om de mondzorg in Ederveen over te dragen aan een nieuwe generatie. Mijn collega en praktijk-medewerkster Mw. Wendy Meerssman gaat samen met haar collega en oud-studiegenoot Mw. Bernadette Sterenborg de praktijkvoering overnemen.
Ik ben blij dat twee jonge, maar ervaren tandartsen bereid zijn de onderneming en de tandheelkundige zorg op zich te nemen. Het team en de locatie zullen voor u vertrouwd blijven en ik ben er van overtuigd dat uw mondzorg in goede handen is. Ik zal nog tot eind september in deeltijd als tandarts meewerken in de praktijk en zal ook pas dan afscheid nemen. Voor nu dank ik u alvast voor het jarenlange vertrouwen.

Met vriendelijke groet, Alex van der Horst

 

Bernadette
Aangenaam kennis te maken. Ik ben Bernadette, 32 jaar, getrouwd met Sean en moeder van twee kinderen, Sebastiaan en Floris. Samen met Wendy ben ik aan de studie tandheelkunde begonnen om tegelijkertijd in 2013 ons diploma te halen. Direct na de studie ben ik gaan werken in een tandartspraktijk in Doetinchem en later in Arnhem. Daarnaast ben ik na de opleiding een promotietraject gestart aan de tandheelkunde faculteit. In september vorig jaar heb ik dit traject succesvol afgerond en ben ik gepromoveerd op het onderwerp gebitsslijtage. Vlak daarna vroeg Wendy mij of ik het wat zou vinden om samen met haar de praktijk van tandarts van der Horst over te nemen. Dit lijkt mij een prachtige nieuwe stap en ik kijk er naar uit u en het dorp Ederveen te leren kennen. Tot ziens in de praktijk op maandag, dinsdag of vrijdag!

Hartelijke groet, Bernadette Sterenborg

 

Wendy
Ik ben Wendy en voor velen van u al een bekend gezicht in Ederveen. Voor degenen die mij nog niet kennen, stel ik mij graag aan u voor.
Ik ben 34 jaar, getrouwd met Johan en samen hebben wij twee dochters, Ilse en Femke.  Na het afronden van mijn studie tandheelkunde in 2013 ben ik direct als praktijkmedewerker begonnen bij Alex in de praktijk. Daarnaast heb ik vanaf die tijd tot aan nu met veel plezier in een tandartsenpraktijk in Ochten gewerkt. In Ederveen heb ik me altijd heel welkom gevoeld en ik wist dat Alex opvolging zocht, maar tot voor kort was het voor mij niet het juiste moment om de praktijk over te nemen. Toen mijn collega en oud-studiegenoot Bernadette haar promotietraject had afgerond, heb ik haar benaderd eens een kijkje te komen nemen in Ederveen. Zij was net als ik enthousiast waarna het overname-proces ineens snel verliep. Hierdoor mogen wij ons per 1 april de nieuwe praktijkhouders van Tandartspraktijk Ederveen noemen. Wij hopen de praktijk op een fijne manier voort te zetten en het vertrouwen van u als patiënt te behouden. U bent en blijft van harte welkom en zult mij treffen op woensdag, donderdag en vrijdag.

Graag tot ziens! Wendy Meerssman